Schietpartij Groningen

De schutter is aangehouden. Er zou meerdere keren zijn geschoten.


Pin Op Rijksoverheid Infographics

1 man raakte daarbij zwaargewond.

. 18 hours agoGRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. De schietpartij in Groningen zaterdagavond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie zondag. Vandaag 0650 64477 64477 views vandaag schieten groningen wtf straat pistool biem ruzie.

Drie gewonden Dader opgepakt Meer info HIERRR. Schietpartij in centrum Groningen. Dat bevestigt de politie op Twitter.

Een getuige filmde het incident. Op sociale media circuleert een video van de schietpartij in Groningen waarbij zaterdag drie mensen gewond raakten. Het heftige voorval gebeurde gisteren rond 2000 uur.

Dat zie je op videobeelden die zijn opgedoken op internet. 9 juli 2022 2016 uur. Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden.

Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat. Posted by 1 day ago. 5 hours agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt.

Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat. De schutter is aangehouden. 18 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen.

Volgens de politie is er meerdere keren. De schutter is aangehouden meldt de politie. Een traumahelikopter landde volgens verschillende media op de Grote Markt voor het verlenen van medische assistentie.

Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat bevestigt de politie op Twitter. 19 Catholic clerics were hanged to death in the Dutch town of Brielle by Protestant Calvinists during the Dutch revolt against Spanish in 1572.

19 hours agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat. Wat het motief van de schietpartij is is nog niet bekend. 6 hours agoSchietpartij Groningen.

7 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van het Nederlandse Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Schietpartij binnenstad Groningen drie gewonden Bij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond zijn drie mensen gewond geraakt. De schutter is voortvluchtig.

De feiten vonden plaats omstreeks 20 uur in de. Er is een verdachte aangehouden meldt de politie rond 2145 uur. Drie gewonden Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

Op deze video is te zien dat een groep van circa 10 personen een man uit de straat verdrijft. Politie moet nog bevestigen. Er was een ruzie de man pakte op een gegeven moment een pistool.

18 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Schietpartij in centrum Groningen. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden.

Twee andere mannen 47 en. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zouden volgens de politie deze avond rond 20 uur drie mensen gewond zijn geraakt.

De verdachte is. 7 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van het Nederlandse Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. De hulpdiensten in Groningen reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze.

17 hours agoGRONINGEN ANP - Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zouden volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur twee mensen gewond zijn geraakt. 6 hours agoGRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Op de beelden zien is hoe de schutter op straat ruzie krijg met een groep. Ze schreeuwen en gooien enkele voorwerpen naar hem toe.

TTR HAA 10-07-22 06. Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen. Evdg Vandaag om 0747 De feiten vonden plaats.

Known as the Martyrs of Gorkum after the town to which they originally belonged. 2 hours agoGroningen - De man die schoot zaterdagavond in Groningen en daarmee drie personen verwondde werd opgejaagd. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel